Mi az estrich ?

MI AZ AZ ESTRICH ?

Esztrich (estrich) alatt az 1-8cm vékony speciális aljzatbeton-réteget értjük, melyek alkalmasak lakások, gyárak, közösségi épületek, sportlétesítmények, de akár kiállítótermek aljazfelületének.

Léteznek burkolat nélküli, használati felületű estrichek, melyek pormentesek és takaríthatók. De az estrichre jelentős (akár több ezer Ft/nm) megtakarítással helyezhetők még további burkolatok is. Speciális összetételének köszönhetően olyan vízszintességet biztosít, amire nem kellenek további kiegyenlítő anyagok, amelyek más betonoknál a vízszintbeli eltéréseket, illetve a hézagokat kitöltik.

Az esztrich aljzatok több szempont alapján osztályozódnak elkészítésük, használatuk, összetételük, kivitelezésük alapján.

Megkülönböztetünk normál (hagyományos, illetve gyári előkevert anyagból), illetve önterülő estrichet.

ALJZATBETONOZÁS KIAMAGASLÓ MINŐSÉGBEN!

KERESSEN MINKET, KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

KÉRJEN INGYENES TANÁCSADÁST!

A használatnak, rendeltetési célokat tekintve a legismertebb esztrichek a csúszó, úsztatott és kontakt esztrichek.

A csúszó estrichnél a választórétegen a csatlakozó szerkezetektől függetlenítve van az elkészített szabadon mozgó aljzat. Ilyet 35-80mm közötti rétegvastagság esetén érdemes alkalmazni azokon a területeken, ahol nem igény és indokolt a hő és a hangszigetelés.

Úsztatott estrichnél az aljzatbeton-réteg szabad mozgását egy szigetelő réteggel vagy feltöltéssel biztosítjuk a teherhordó felülettől.

Kontakt estrich esetén az új réteg az alapfelülethez közvetlenül hozzáköt, azzal együtt dolgozóvá válik. Alkalmazása kis rétegvastagság esetén indokolt.

Munkatársaink igény esetén a helyszínen ingyenes tanácsadást biztosítanak arról, hogy az adott területen, adott célnak megfelelően, melyik a legolcsóbb, legjobb estrich. Forduljon hozzánk bizalommal!

MIÉRT VÁLASSZON MINKET ?

KIEMELT REFERENCIÁINK

KAPCSOLATFELVÉTEL

Beton Estrich Aljzatépítő Kft.

2030 Érd, Mecset u. 26.

Keressen minket, kérjen ingyenes árajánlatot !