Beton Estrich Kft.

A Beton Estrich Kft. 2015-ben alapított 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás, amely aljzatbetonok kivitelezésével foglalkozik, azon belül is fő tevékenységünk a burkolathordozó cementestrichek készítése. Kollegáink és beszállítóink az alapítást megelőzően már sikeresen együttműködtek és meghatározó alakjai voltak a padlókészítés piacának. Az együttműködés megtartásának és további sikerek elérésének reménye vezetett a Beton Estrich Kft. létrehozásához.

Minden lánc annyira erős, mint leggyengébb láncszeme!

Ez Cégünk mottója. Ennek megfelelően a Beton Estrich Kft.-nél mindenkinek megvan a maga feladata, melyet hibátlanul kell ahhoz végeznie, hogy a többi részleg is tökéletesen működjön.

Rreferenciáink

MIÉRT VÁLASSZON MINKET ?

Kiváló minőség, tapasztalt szakemberek

A minőséget a több év tapasztalatával rendelkező szakemberállományunk és a beszállítóink által bizonylatolt, rendszeresen ellenőrzött építőanyagok már önmagukban is garantálják.

Ám a folyamatos fejlődés érdekében további lépéseket is megtettünk a minőség biztosítása érdekében. Építőanyagainkat a padlóépítéshez szükséges anyagok gyártóitól, ill. a legnagyobb az országban több teleppel rendelkező kereskedőktől szerezzük be.  Beszállítóink kiváló minőségű anyagokkal látnak el minket, minden általunk beépített anyag minőségtanúsítvánnyal rendelkezik.

Szerződéses beszállítóink szakemberei tudásukkal, segítségükkel tovább erősítenek minket adott feladataink legmegfelelőbb elvégzésben az utólagos mérések, vizsgálatok készítésében. Aljzatbetonozással a gazdasági válság idején kezdtünk el vállalkozói formában foglalkozni.

Lelkesedésünknek, kitartásunknak és nem kevés munkánknak köszönhető, hogy mára egy stabil, közepes nagyságú aljzatépítő céggé nőtte ki magát. Ez számunkra hatalmas sikert jelent

ALJZATBETONOZÁS KIAMAGASLÓ MINŐSÉGBEN!

KERESSEN MINKET, KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

PARTNEREINK